Home / Η Εταιρεια μας / Εταιρικο Προφιλ

Σύντομη εταιρική παρουσίαση της εταιρείας Galaxy Events & Catering

Ιστορία:

Το Galaxy Events & Catering διεκδικεί τον τίτλο της ιστορικότερης εν ενεργεία εταιρεία παροχής υπηρεσιών κέτερινγκ στην Αττική.

Το 2012 η εταιρεία γιόρτασε τα 30 χρόνια συνεχούς αδιάλειπτης λειτουργίας & παροχής υπηρεσιών κέτερινγκ, αφού ξεκίνησε την λειτουργία της, το 1982 από τον Γεώργιο Τσιλιχρήστο, πατέρα της Ανδριάννας και του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της οικογένειας Τσιλιχρήστου που εδώ και 43 χρόνια δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής και διάθεσης φαγητού και την δημιουργία-διαχείριση χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια πολυτελείας, καφέ, μπαρ, κλαμπ κλπ.

Στον όμιλο ανήκουν γνωστά brand όπως τα Αμφιθέατρο, Mercedes Cafe, Villa Mercedes, Venue Café  & Club, Privilege, King Size, Cinema Club, Ελευσίνια Μυστήρια.

Πελατολόγιο:

Το Galaxy Catering δημιουργήθηκε για να συσσωρεύσει την εμπειρία του ομίλου:
Στην οργάνωση και τροφοδοσία προσωπικών-κοινωνικών εκδηλώσεων
(κέτερινγκ δεξίωσης γάμου & βάπτισης, πάρτι,  special social events) στην Αττική

Στην παροχή υπηρεσιών εστίασης εργαζομένων, σε εταιρείες και οργανισμούς ιδιωτικού ή δημοσίου συμφέροντος όπως:

o   Tecnicas Reunitas Hellas SA

o   TMU Contractions Hellas SA

o   Νομαρχία Δυτικής Αττικής (υποστήριξη σεισμοπλήκτων),

o   Πετρόλα

o   Άπιον Κλέος

o   Ναυπηγεία Ελευσίνας

o   Αεροπορία – VIP & Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος κλπ

Deloitte Touche & Tohmatsu

o  JUMBO

o  IBM Hellas

o  SIEMENS Hellas

o  SAP Hellas

κ.α.

Στην διοργάνωση τροφοδοσία  και υποστήριξη εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων με πελάτες όπως:

o   Ελληνικά Πετρέλαια,

o   Όμιλος ΤΙΤΑΝ,

o   MICROSOFT,

o   EΣΧΑ

o   Skondras Fashion SA

o   Energy Events

o   Metrica SA

o   ΕΤΕΜ

o   GILEAD

o   Air Liquide Hellas SA

o   Hellenic Logistics

o   Όμιλος Σφακιανάκης

o   Deloitte Touche & Tohmatsu

o  κ.α.

Υπηρεσίες:

Οι υπηρεσίες catering  προσφέρονται σε χώρους που διαχειρίζεται το Galaxy, ή οικογένεια Τσιλιχρήστου  καθώς και σε χώρους επιλογής του πελάτη πχ κτήματα, κατοικίες, χώροι δεξιώσεων & συνεδρίων όπως, Μέγαρο Αθηνών, ΣΕΦ, Ζάππειο, The HUB, Τεχνόπολις, Πλανητάριο, ‘Εβδομος ή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η παραγωγή των εδεσμάτων γίνεται είτε στα παρασκευαστήρια της εταιρείας (Ελευσίνα ή Γλυφάδα) είτε στην έδρα του πελάτη εάν υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Το εύρος των εδεσμάτων που το Galaxy Catering προσφέρει, ξεκινούν από τις παραδοσιακές ελληνικές ή μεσογειακές γεύσεις  και βέβαια μέσα από την εμπειρία της εταιρείας σε εστιατόρια πολυτελείας, φτάνει ως τις ιδιαίτερες γκουρμέ προτάσεις μας εμπνευσμένες από την διεθνή κουζίνα.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει shushi (σούσι) καθώς και avant-garde γεύσεις μοριακής κουζίνας.

Αξίες:

Αυτό που αποτελεί αδιαμφισβήτητη στρατηγική επιλογή της εταιρείας, είναι η επιμονή παρασκευή των εδεσμάτων μόνο με αγνά υλικά και η άρνησή της να υποκύψει στις τάσεις που επικρατούν διεθνώς στη μαζική εστίαση, οι οποίες οδηγούν στην χρήση προμαγειρεμένων φαγητών,  έτοιμων μειγμάτων  (πχ ζωμούς, σάλτσες, μαρινάδες, ) συντηρητικών και χημικών βελτιωτικών γεύσης. Όλα μας τα εδέσματα παρασκευάζονται με υψηλής  γαστρονομικής αξίας τεχνικές με

Συνέπεια της ανωτέρω δέσμευσης, είναι η συμμετοχή του Galaxy Catering σε συνεργασία με το Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτή), στο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα HECTOR.
Οι στόχοι του προγράμματος ήταν μεταξύ των άλλων:

  • Η καταγραφή – μελέτη των διατροφικών συνηθειών των Ευρωπαίων πολιτών
  • Η δημιουργία πρωτοκόλλων υγιεινής διατροφής τα οποία θα ακολουθούνται από τις εταιρείες παραγωγής εδεσμάτων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και η διατροφική αξία των παραγομένων προϊόντων τους
  • Η σύνταξη οδηγού σωστής διατροφής που θα καθοδηγεί τους Ευρωπαίους καταναλωτές στην βελτίωση των διατροφικών τους συνηθειών.

Το Galaxy αξιοποίησε την εμπειρία της συμμετοχής του στο παραπάνω πρόγραμμα με την βοήθεια διατροφολόγων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έτσι από το 2008 γίνονται προσπάθειες βελτίωσης της διατροφικής αξία των εδεσμάτων που προσφέρονται, είτε με την αντικατάσταση «χαμηλής διατροφικής αξίας» πρώτων υλών με άλλες (πχ η κρέμα ή η μαγιονέζα αντικαθίσταται από το γιαούρτι, το αλάτι από το λεμόνι και άλλα μυρωδικά) είτε με την βελτίωση των μεθόδων παραγωγής.

Το Galaxy Catering  υλοποιεί πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμμετέχοντας με προσφορές και χορηγίες σε ιδρύματα και φορείς του Θριασίου πεδίου όπου ξεκίνησαν οι δραστηριότητες της οικογένειας Τσιλιχρήστου και βρίσκεται ή πρώτη  μονάδα παραγωγής εδεσμάτων της εταιρείας και συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι τα εδέσματα που δεν καταναλώνονται προσφέρονται ανάλογα με την κατάστασή τους, στο “Πυρουνάκειο Ίδρυμα” για την σίτιση αστέγων και παιδιών ευπαθών ομάδων καθώς και στο Φιλοζωικό σύλλογο Ελευσίνας.

Ταυτόχρονα στα πλαίσια πάντα του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχουμε συμμετάσχει σαν χορηγοί σε διάφορες εκδηλώσεις όπως:

  • Πρόγραμμα αναδάσωσης της Καλλιτεχνούπολης (2009)
  • Europe Corporate Events (2008-2009-2010)
  • 1st TEDX Athens event,
  • Athens Start Up Weekend
  • Hellenic Start-up Association
  • ALBA Career Forum κ.α.
  • Entrepreneur Week Greece

Η εταιρεία μας συμμετέχει με εκπρόσωπό της στα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων & Catering καθώς και στο Hellenic Start-up Association.

Το Galaxy Catering   λειτουργεί από το 2004 σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται από το πρότυπο HACCP & έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή των συστημάτων  ELOT EN ISO 22000:2005 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων)  &  ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Προϊόντων και Υπηρεσιών)

 

 

Google+