Κτήμα Ιπποστάσιο Μειμαρίδη

Home / Υπηρεσιες Galaxy / Κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη – Κορωπί

Η αγάπη και η αφοσίωση της οικογένειας Μεϊμαρίδη στο άλογα ήταν το κίνητρο πίσω από το κτήμα Ιπποστάσιο Μειμαρίδη – τόπο ξεκούρασης αθλητικών αλόγων.

Ένας καταπράσινος χώρος σαράντα στρεμμάτων, κατάφυτος με μεσογειακή βλάστηση , ολάνθιστος, με ιδιαίτερη αισθητική περιμένει να φιλοξενήσει την δική σας προσωπική ή εταιρική εκδήλωση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μια καταπληκτική κατασκευή ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής που μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους χώρους δεξιώσεων, είναι η κλειστή αίθουσα του Ιπποστασίου που ξεχωρίζει για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της και την μαγευτική θέα και μπορεί να δεχθεί μέχρι και 500 καλεσμένους αν ο καιρός δεν επιτρέπει την χρήση του εξωτερικού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και το κέτερινγκ της εκδήλωσής σας στο Κτήμα Ιπποστάσιο Μειμαρίδη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5540723 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση με τον υψηλότερο συντελεστή ποιότητας/τιμής.

Με εκτίμηση

Α. Τσιλιχρήστου

Google+