Κτήμα Αργιθέα - Κάντζα

Home / Κτήμα Αργιθέα – Κάντζα

Το “Κτήμα Αργιθέα Winery” βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σπατών, κοντά στην Κάντζα, με εύκολη πρόσβαση από την έξοδο 17 της Αττικής Οδού, μέσα σε μια έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες.
Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή που μπορείτε να απολαύσετε στο κτήμα Αργιθέα, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας εδέσματα της εταιρείας Galaxy Event & Catering αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσής σας.

Σε απόσταση 30 μέτρων από την είσοδο του κτήματος βρίσκεται το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας, όπου μπορεί να τελεστεί το μυστήριο του γάμου ή της βάφτισης σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Στις παροχές του κτήματος περιλαμβάνονται:
Η καλαίσθητη πισίνα, ο προσεγμένος φωτισμός και η απεριόριστη θέα συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της δεξίωσης.
Ηχητική εγκατάσταση και ιδιόκτητος εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών.
Ξύλινη πίστα χορού με φωτορυθμικά.
Δυνατότητα κάλυψης δεξιώσεων σε κλειστή αίθουσα 300 ατόμων ιδιαίτερης αισθητικής χωρίς να χάνεται στο ελάχιστο η θέα στον κήπο.
Οργανωμένο και επαρκές parking από πεπειραμένους συνεργάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και το κέτερινγκ της εκδήλωσής σας στο Κτήμα Αργιθέα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5540723 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση με τον υψηλότερο συντελεστή ποιότητας/τιμής.

Google+